Nieuws Thin Line Bracelet actie succesvol afgesloten

Thin Line Bracelet actie succesvol afgesloten

Gepubliceerd op: 23 mei 2015

De Thin Line Bracelet actie is vandaag afgesloten met een hulpverlening evenement. Tientallen kinderen beleefden via Make a Wisch een leuke dag vol politie, brandweer en ambulance. Ook werd het eindbedrag van 27.496 euro bekend gemaakt.

Thin Line Bracelets

Drie bevriende politieagenten zijn eind 2014 een initiatief gestart om armbanden te maken voor hulpverleners. De opbrengst gaat naar het goede doel Make-A-Wish. De Thin Line Bracelets hebben een bijzondere betekenis. Het blauwe koordje vertegenwoordigt de scheidslijn tussen goed en kwaad waar politieagenten in hun werk voortdurend mee te maken hebben.

Afsluiting van de actie

De initiatiefnemers wilden de actie op een leuke manier afsluiten. Zij besloten om een dag te organiseren voor kinderen via Make a Wish. Vandaag was het zover en kwamen tientallen kinderen naar het IBT centrum in Almere. Daar maakten zij kennis met diverse onderdelen van de politie, de brandweer en de ambulance. Aan het eind van de dag is er vanuit de politiehelikopter een groepsfoto gemaakt. De kinderen hebben zeer genoten van deze dag en de organisatie spreekt dan ook van een succes.

Thin Line producten

De armbanden en andere thin line producten zijn ook na de actie nog te bestellen. Een deel van de opbrengst zal naar Make a Wish blijven gaan.

Foto's: Martijn de Vries / Hulpverlening.nl

 Mail de redactie


Instagram