Nieuws Werkboot.nl is specialist in de verhuur van werkboten

Werkboot.nl is specialist in de verhuur van werkboten

Gepubliceerd op: 10 november 2021

Met een uitgebreide vloot aan werkboten verhuurt werkboot.nl vaartuigen met en zonder schipper. Door het hele land vinden dagelijks werkzaamheden vanaf het water plaats. Bijvoorbeeld door bouwbedrijven, aannemers, ingenieursbureaus en de overheid. Voor het uitvoeren van deze werkzaamheden vanaf het water zijn vaartuigen noodzakelijk die vaak aan specifieke eisen moeten voldoen. Werkboot.nl beschikt over werkboten voor de meest uiteenlopende toepassingen.

De vloot bestaat uit werkboten van aluminium, polyester en HDPE. Dit laatste materiaal is een soort plastic. Een HDPE-werkboot is vrijwel onverwoestbaar en daardoor vaak gekozen voor het ruigere werk. Zo kan bijvoorbeeld een HDPE-landingsvaartuig worden gehuurd voor het transporteren van personeel en materieel op locaties die voor een gewone boot ontoegankelijk is. Daarnaast zijn er aangepaste vaartuigen met een david kraan, reddingsboten, peilboten, inspectievaartuigen en patrouilleboten.

De schippers van Werkboot.nl hebben ervaring met uiteenlopende werkzaamheden vanaf het water. Zij ondersteunen uw werkzaamheden graag. Naast het varen met één van de eigen werkboten is het ook mogelijk om een schipper te huren voor uw eigen werkboot.

RIB huren bij Werkboot.nl

Naast de echte werkboten heeft Werkboot.nl ook een aantal RIB's in haar vloot. Een RIB (Rigid Inflatable Boat) is een snelle motorboot met een opgeblazen rand rondom. Deze rand zorgt voor stabiliteit voor de boot en veiligheid voor de opvarenden. Dit type boot kan voor vele taken worden ingezet. Zoals de inzet als reddingsboot, als coachboot in de zeilsport, als cameraboot of voor het vervoeren van personen over het water. werkboot.nl heeft meerdere RIB's beschikbaar. Van 5,50 meter tot 7,80 meter en van 90pk tot 300pk. Wilt u ook een RIB huren? Bekijk dan de vloot op de website van werkboot.nl

Een overzicht van alle werkboten is te vinden op de website werkboot.nlMail de redactie


Instagram