BrandweerBrandweerman raakt lichtgewond bij bestrijden woningbrand in Rotterdam

Brandweerman raakt lichtgewond bij bestrijden woningbrand in Rotterdam

Rotterdam – Een brandweerman is in de nacht van zaterdag op zondag gewond geraakt bij het blussen van een woningbrand in Rotterdam. De brandweerkazernes van de Mijnsherenlaan en de Baan werden voor een uitslaande brand naar een woning aan het Eemstein in Rotterdam-Zuid gestuurd. Ter plaatse sloegen de vlammen uit het raam van een woning op de eerste verdieping.

De brand was vermoedelijk ontstaan in de keuken van de woning. De brand zelf was inmiddels ook uitgebreid naar de woning erboven. Tijdens de bluswerkzaamheden is een 22-jarige vrouw uit de woning gered. Zij is ernstig gewond met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Nog een andere bewoner raakte ook gewond. Tijdens het blussen van de brand, raakte ook de brandweerman gewond. Hij is voor controle naar het ziekenhuis gebracht.

spot_img