Nieuws Internationaal erkende EHBO en BHV cursus van het Divers Alert Network (DAN)

Internationaal erkende EHBO en BHV cursus van het Divers Alert Network (DAN)

Gepubliceerd op: 15 juli 2020

Het Divers Alert Network (DAN) is een organisatie die wereldwijd EHBO en BHV trainingen verzorgt. Hoewel deze organisatie zich in de basis richt op duikers zijn de cursussen ook voor niet-duikers interessant om te volgen.

De eerste hulp cursussen hebben naast de standaard EHBO-handelingen extra aandacht voor waterhulpverlening. Dit maakt de DAN trainingen uitermate geschikt voor watersporters en professionele hulpverleners die op of rond het water actief zijn.

DAN Fire Safety Officer (BHV) cursus

Deze BHV cursus wordt als enige in Nederland ook internationaal erkent. De Fire Safety Officer maakt binnen een bedrijf deel uit van de BHV-organisatie en is de aangewezen persoon die een beginnende brand kan blussen, hulp kan verlenen bij ernstige of minder ernstige verwondingen, kan ondersteunen bij het evacueren van een pand en aanspreekpunt is voor de hulpdiensten. Deze BHV cursus is interessant voor mensen die ook in het buitenland werkzaam zijn.

Basic Life Support & AED cursus

BLS staat voor Basic Life Support en is gelijk aan de Nederlandse EHBO wat staat voor Eerste Hulp Bij Ongelukken. De DAN Basic Life Support cursus is de basis voor iedereen die eerste hulp wil kunnen verlenen.

Het volledige overzicht van EHBO, BLS, BHV en AED cursussen is te vinden op https://eerstehulp.trainingMail de redactie


Instagram