Nieuws Ambulancechauffeur geeft compliment over gedrag weggebruikers

Ambulancechauffeur geeft compliment over gedrag weggebruikers

Gepubliceerd op: 07 november 2015

"Zo hoort het. Keurige weggebruikers." twittert ambulancechauffeur Patrick van Hoogenhuizen vrijdagavond. Hij deelt daarbij een video van een spoedrit waarin automobilisten zich keurig gedragen.

In de video vanuit de ambulance zien we een A1-rit (spoed) van Zwijndrecht naar Alblasserdam waarin Patrick tevens laat zien hoe hij zélf vooruitkijkt in het verkeer. Hij kijkt continu waar hij een vlotte doorgang kan krijgen. Automobilisten kiezen netjes links en rechts positie om hem er tussendoor te laten. Hij laat met deze video's zien dat het niet altijd fout gaat, zoals we afgelopen week zagen in een bericht van Bartjan Baten.

De ambulancedienst in Zuid-Holland Zuid heeft momenteel negen medewerkers die hun ervaringen via Twitter delen. De verpleegkundigen en chauffeurs gaan dit soort beelden, wetenswaardigheden en leermomenten vaker delen via Twitter. "Dankzij dit negental hopen wij het publiek kennis van- en begrip voor ons werk te geven, te laten zien wat wij zoal tegenkomen en te vertellen hoe mensen ons kunnen helpen" aldus de ambulancedienst.

Twitterende ambulancemedewerkers Zuid-Holland Zuid

Patrick, chauffeur: twitter.com/pvh1977
Daniël, verpleegkundige: twitter.com/DanielH_ambuzhz
Brian, chauffeur: twitter.com/brian_meijer
Mike, verpleegkundige: twitter.com/Mike_ambuzhz
Peter, chauffeur: twitter.com/ravzhz_peter
Laura, verpleegkundige: twitter.com/ambulaura
Lennert, verpleegkundige: twitter.com/ambuzhz
Edo, verpleegkundige: twitter.com/edodb_ambzhz
Wim, chauffeur: twitter.com/wimv_ambuzhz



Mail de redactie


Instagram