Nieuws Hulpverleners: Kom in actie voor Serious Request

Hulpverleners: Kom in actie voor Serious Request

Gepubliceerd op: 21 november 2014

3FM roept hulpverleners op om in actie te komen voor 3FM Serious Request. Hulpverleners die een leuke actie hebben bedacht kunnen deze aanmelden via de speciale hulpverleners pagina: http://www.kominactie.nl/hulpverleners Het glazen huis staat dit jaar in Haarlem.

Slachtoffers van seksueel geweld
3FM Serious Request vraagt dit jaar aandacht voor meisjes en vrouwen die slachtoffer zijn van seksueel geweld in conflictgebieden. Het is een ongelooflijk heftig en moeilijk thema, maar met de hulp van heel Nederland kunnen we zoveel mogelijk meisjes en vrouwen een toekomst bieden.

Geen Politieactie bij het glazen huis
Ruim 60 duizend euro haalde de politie vorig jaar op tijdens Serious Request. Zo’n 300 politiemannen en -vrouwen fietsten in hun eigen ‘Glazen huis’ de longen uit het lijf om geld in te zamelen voor het Rode Kruis.

Ook dit jaar is Serious Request er weer, maar helaas is Stichting WEP niet in de gelegenheid om een nieuwe actie voor de politie te organiseren. Er is niet genoeg ruimte bij het plein in Haarlem waar het Glazen Huis staat. “Maar we gaan volgend jaar zéker weer iets leuks bedenken”, zegt Jan Willem van de Pol van de stichting.



Mail de redactie


Instagram