Nieuws Hulpverleners oefenen voor Roparun 2014

Hulpverleners oefenen voor Roparun 2014

Gepubliceerd op: 06 mei 2014

Van 7 tot 9 juni 2014 lopen tientallen hulpverleners mee met de Roparun 2014. Vanuit Hamburg en Parijs wordt een estafetteloop van meer dan 500 kilometer gelopen. In teamverband wordt een sportieve prestatie geleverd om geld op te halen voor mensen met kanker, om het leven, voor zover mogelijk, te veraangenamen.

Goed voorbereid op weg
Om goed voorbereid te zijn voor de Roparun heeft het team “Team VRZHZ Samen Sterk” (Veiligheidsregio Zuid-Holland zuid) twee dagen geoefend. Dit team zal op 7 juni starten in Hamburg. Er werd dan ook geoefend op de Duitse wegen richting Nederland om goed voorbereid te zijn.

Veel deelnemende hulpverleners
Onder de deelnemers bevinden zich veel hulpverleners uit heel Nederland. Een greep uit de teams: Brandweer Gelderland Midden, Team 1-1-2 Brandweer Rotterdam-Rijnmond, Running Team Brandweer Spijkenisse, Politie regio Rotterdam, Politie Team Midden-Nederland, Ambulanceteam Rotterdam-Rijnmond en Team VRZHZ Samen Sterk.

Roparun steunen
Voor meer informatie over de Roparun en voor het doneren aan de verschillende teams is meer informatie te vinden op www.roparun.nl

De foto's zijn gemaakt tijdens de training van Team VRZHZ Samen Sterk.
Elisa Kippers www.egkippers.nl



Mail de redactie


Instagram