Nieuws Politie peilt publiek met Mobiel Media Lab

Politie peilt publiek met Mobiel Media Lab

Gepubliceerd op: 04 december 2014

Gaat de politie juist om met het gebruik van Facebook, Twitter, website en andere communicatie middelen? En, belangrijker nog, komt de boodschap aan? Daarover wil de politie in gesprek met burgers.

Met een grote vrachtwagen toert de politie door het land om de meningen van burgers te peilen. Dit Mobile Media Lab is ingericht met de nieuwste technologieën en bestaat uit een onderzoeksruimte en een interviewruimte. 

Waar komt u het Mobiele Media Lab tegen?
Sinds 27 oktober 2014 rijdt het Mobile Media Lab door Nederland om op locatie te testen. Elke maand staat de truck opgesteld in een andere stad, voornamelijk bij de politiebureaus, maar ook bij winkelcentra, universiteiten en in woonwijken. Houdt u met name Twitter in de gaten om op de hoogte te blijven.

Vernieuwde website Politie.nl
De politie is momenteel bezig met de ontwikkeling van een nieuwe website. De politie website trekt maandelijks gemiddeld 2,3 miljoen bezoekers. De huidige website functioneert niet goed op mobile apparaten als GSM en tablet. De nieuwe website zal dan ook responsieve functioneren.

Responsive design zorgt ervoor dat de inhoud van een website zich automatisch aanpast aan de schermgrootte van het apparaat (laptop, tablet of mobiele telefoon) waarop de website wordt bekeken. De testversie van deze nieuwe website is hier te bekijken: http://www.politie.nl/beta

Foto's: ASmedia



Mail de redactie


Instagram