Nieuws Webwinkel voor hulpverleners fors uitgebreid

Webwinkel voor hulpverleners fors uitgebreid

Gepubliceerd op: 13 maart 2015

In onze webwinkel HulpverleningShop.nl zijn veel leuke en handige artikelen voor hulpverleners te vinden. Na het succes van de lancering is de winkel fors uitgebreid met nieuwe artikelen. De meeste artikelen zijn uit voorraad leverbaar.

Leuke cadeau’s
We hebben een aantal complete cadeaupakketten samengesteld om cadeau te doen bij een geboorte. Ook zijn er leuke cadeau’s voor een jarige brandweerman- of vrouw.

EHBO materialen
We hebben een drietal veel gebruikte EHBO koffers aan de webshop toegevoegd. De materialen uit onze EHBO koffers zijn na gebruik eenvoudig te bestellen om de koffer aan te vullen.

Brandwonden behandelen met Burnshield
Door het afdekken van een brandwond met een Burnshield compres, zorg je voor direct koelend en pijnstillend vermogen bij brandwonden. Het compres is een steriele dekking van de wond. Hiermee verlaag je de kans op een ontsteking. Het compres haalt de hitte uit de wond zodat deze niet erger wordt.

De Burnshield kit hoort thuis naast iedere EHBO doos. Maar ook voor onderweg is het handig om deze kit bij je te hebben. Er is immers niet overal water voorhanden om te koelen bij brandwonden.

Ideeën
Heeft u een idee voor nieuwe producten? Of bent u opzoek naar iets wat nog niet in de webwinkel staat? Laat het ons dan weten.



Mail de redactie


Instagram