Nieuws De leukste hulpverlening evenementen in 2016 op een rij

De leukste hulpverlening evenementen in 2016 op een rij

Gepubliceerd op: 06 januari 2016

Het nieuwe jaar is begonnen dus pakken wij de agenda voor 2016 er vast bij. Er staan nu al een hoop leuke evenementen op de planning die je zeker niet mag missen! Hierbij een greep uit onze agenda, zodat je deze data alvast kunt vrijmaken. Dus pak je agenda er bij, en schrijf even mee...

Ambulance vakbeurs

Voor het eerst sinds jaren wordt er weer een ambulance vakbeurs gehouden. Op 6 en 7 april worden de vakbeurs, Symposium en challenge georganiseerd in Harderwijk. Bezoek aan deze vakbeurs is niet gratis. Daarnaast vind de officiële afsluiting van het project "De mensen van de ambulance" plaats.

KNRM Reddingbootdag

Hopelijk met net zulk mooi weer als vorig jaar kan je ook dit jaar weer de KNRM reddinbootdag bezoeken op vrijwel alle KNRM stations. Reddinsbootdag 2016 wordt gehouden op zaterdag 30 april 2016.

Expo Rampenbestrijding (eRIC)

Nieuw dit jaar is de eRIC in Enschede. Een groot opgezette vakbeurs voor alles wat met hulpverlening te maken heeft. Zeker een aanrader om in je agenda te zetten! De beurs is verdeeld over meerdere dagen: donderdag 2, vrijdag 3 en zaterdag 4 juni 2016 dagelijks van 10.00 tot 18.00 uur.

Luchtmachtdagen

Op vrijdag 10 en zaterdag 11 juni staan er weer open dagen gepland van de luchtmacht. Dit keer vinden deze dagen plaats op vliegbasis Leeuwarden.

Rescue Vlissingen

Een bijzondere editie van Rescue Vlissingen dit jaar. Op de 10e editie van dit grote hulpverleningsevenement op de boulevard van Vlissingen wordt groter uitgepakt dan ooit. Deze jubileum editie vind plaats op 27 Juli.

Andere evenementen

Alle evenementen zijn te vinden in de agenda op onze website.



Mail de redactie


Instagram